A Garmin Racing Team ezúttal különleges hármas felállásban vág neki a Stefani Baranya Kupának a Mecsek szívében. Domonkos László Horváth Istvánnal, Gyarmati Ariel Kocsis Györggyel, Molnár István pedig Ungvárszki Milánnal próbálja megszerezni a Rally2 P14 géposztályának első helyét.

Domonkos László: -  Sok a tennivaló az autók körül, így az elmúlt két hetem nagyjából arról szól, hogy különböző alkatrészek beszerzésével foglalatoskodom. Mindezen előkészületek és sok munka reméljük, hogy meghozza gyümölcsét a Baranya Kupán.

Az árpádtetői gyorsasági szakasz az egyik kedvencem, amely még jobb lenne, ha a hosszú verzióban lenne Orfűtől. A Hetvehely kevésbé ment tavaly, így főleg arra fogunk koncentrálni, hogy azt a pályát a lehető legjobban feldolgozzuk a tréning alatt.

- Remélem, hogy nem fog esni az eső, mert akkor igen kalandossá tud válni mindkét pálya. A kalandokat pedig most kihagynánk a veszprémi futam után.

- A csapatból most először áll mindenki rajthoz, szerintem szoros időeredmények fognak születni. Örömmel láttam a nevezési listán, hogy Tajmel Tibi is indul, aki tavaly itt nyerni tudott. Biztos, hogy izgalmas verseny lesz.

- A minimális cél, hogy közvetlen Arielék mögött végezzünk, de nyilván akkor lennék elégedett, ha nyerni tudnánk.

Gyarmati Ariel: - Nagyon várjuk már a Baranya Kupát. Az előkészületekkel készen vagyunk, bár a murva után volt mit megcsinálni az autón. A száz százalékos felkészítést, mint mindig, most is megkapta.

- A Pirelli teszten fogjuk az autó beállításait pontosítani, majd a városi prológon próbáljuk szórakoztatni a szurkolókat, partnereinket és persze saját magunkat.

- A pályák közül kedvencem a nyárásvölgyi, amely változatos, technikás, tempós, tehát minden adottsága meg van egy igazi jóízű autózáshoz. Bízunk benne, hogy ez most is így lesz.

- Nagyon erős a mezőny a csoportunkban. Több esélyes a verseny végeredménye. Egyrészt a csapaton belüli bajnokság miatt, másrészt a visszatérő ellenfelek miatt. Bízunk benne, hogy tiszta, egészséges küzdelemnek lehetünk részesei, ahol mindenkit elkerül a technikai probléma. Mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.

Molnár István: - Sajnos nem sok időm marad a felkészülésre, mert munkával telnek a napjaim. Egy-két belsőfelvételt azért már sikerült megtekinteni. Ezek alapján nagy várakozással tekintek a baranyai versenyre, amelynek gyorsasági szakaszain nem is igazán versenyezetem még.

- Az autóra nagyon kíváncsi vagyok. Még nem sikerült kipróbálnom, de gőzerővel készülünk, hogy a tesztre készen legyünk. Ha mégsem sikerül, akkor élesben futunk neki a megismerkedésnek az EVO VIII-assal.

-  Erre a futamra nem csak az autóval való összeszokás lesz a feladat, hanem az új navigátorommal Ungvárszki Milánnal is össze kell csiszolódnunk.

- A jelenlegi állás szerint ez a futam a tisztességes helytállásról, tesztelésről és a célba érésről szól. Előfordulhat, hogy könnyen belejövünk már az elején és meglepetést okozunk a csapattársaknak. Ha utóbbira sor kerül, akkor nagyon boldogok leszünk.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.