Túl van idei első Mitsubishis tesztjén a Korda Racing párosa, a Strider Zoltán - Apkó András összetételű egység, akik az ORB szintre növekedett ORC-ben indulnak az idei évben is.

A ceredi aszfalt csíkon tesztelt a 2018-as Eger Rallye-ra Strider Zoltán, aki úgy érzi, korábban volt már könnyebb dolguk hazai pályán. Sem Sándor, sem József, de még Benedek sem hozott meleget, annál inkább havat és hideget.A ceredi aszfalt csíkon tesztelt a 2018-as Eger Rallye-ra Strider Zoltán, aki úgy érzi, korábban volt már könnyebb dolguk hazai pályán. Sem Sándor, sem József, de még Benedek sem hozott meleget, annál inkább havat és hideget.

„Montés körülmények utalkodtak a mai tesztünkön és Eger környékén is ezen állapot uralkodik. A tesztre az egyik pályán át jöttünk, ahol az út széle még havas és hókásás, nagyon sok vízátfolyás van mindenhol, ami nagyban megnehezíti majd a gumiválasztást” – mondta Strider Zoltán.

Tavaly Eger volt a szezonzáró, ahol kilenc páros versenyzett az ORC 14-es kategóriájában. Idén 24 párosra duzzadt ugyanezen kategória, ami elsőre hihetetlenül hangzik.

„A nevezési lista megjelenése után nem tudtam sirjak vagy nevessek. Nagyon komoly ellenfelek érkeztek a kategóriánkba, fel kell kötni a gatyánkat, ha pariban szeretnénk lenni velük. Tavaly a top öt volt a célunk, most azt mondom a kategória első felében szeretnénk autózni. Azt, hogy hova vagyunk jók, az első verseny után tudom majd megmondani” – tette hozzá Zoli.

A 2018-as szezonnyitó húsz gyorsasági szakasszal rajtol, pénteken a Dobó István téri rajtceremóniával kezdődik és vasárnap itt is ér véget.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Laha Facility Ltd., Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Gulf Lubricants Hungary Kft., R-carnet Service Kft., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Wimmer Trans Kft., Tiszta Víz Üzletház, BM KOMP kompresszortechnika, Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Hardy Working Tools, Honor Trans-Sped Kft., Max-Transport Bt., Prospero Gazdasági Kft., Lead Design Kft., Pápai Beton Kft., Al Visz Kft.